Bursa Yıldırım’da bağımlılık ve aile ilişkileri konuşuldu

Bursa Yıldırım’da Bağımlılık ve Aile İlişkileri Konuşuldu

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Bağımlılık ve Aile İlişkileri’ programı, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yeşilay Genel Başkanı Dr. Mehmet Dinç, Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu, Yıldırım İlçe Kaymakamı Metin Esen, kurum müdürleri ve vatandaşların katılımıyla Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Bağımsızlık Seferberliği

Doç. Dr. Mehmet Dinç’in sunumunda bağımlılıklarla mücadelenin vatan mücadelesi olduğu vurgulandı. Dinç, bağımlılığın bireyleri maddi ve manevi olarak etkilediğine dikkat çekerek, bağımlılığın ilişkileri zayıflattığını ve toplumu etkilediğini belirtti. Bağımsız bir geleceğin ancak dayanışma içinde mücadele edilerek mümkün olabileceğini ifade etti.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, gençleri kültür, sanat ve spora yönlendirmenin önemine vurgu yaparak, sağlıklı, donanımlı ve milli değerlere bağlı bir nesil yetiştirmenin öncelikli hedefleri arasında olduğunu belirtti. Bağımlılıkla mücadelenin ülkenin bağımsızlığı kadar önemli olduğuna değinen Yılmaz, toplumun bireysel bağımsızlığının da toplumsal bağımsızlıkla eş değer olduğunu dile getirdi.

Yıldırım Belediyesi olarak insan odaklı çalışmalar yürüttüklerini belirten Yılmaz, çocukların ve vatandaşların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak şehri imar ederken nesli ihmal etmemenin önemine değindi. Turgut Cansever’in sözlerine atıfta bulunan Yılmaz, çocukları ve hemşehrileri için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Related Posts

Edirne ve Kırklareli’nde 38 düzensiz göçmen yakalandı

Edirne ve Kırklareli’nde yasa dışı yollarla yurda giren 38 düzensiz göçmen yakalandı. Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.

Arı kovanı yüklü kamyonet devrildi, binlerce arı etrafa saçıldı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde devrilen kamyonetteki arıların soktuğu polis memurlarından biri hastaneye götürüldü.

Avusturya’daki yeni çevre tasarısına tepkiler sürüyor

Avusturya’nın Oberösterreich eyaletinde iktidardaki ÖVP ve FPÖ’nün hazırladığı yeni düzenleme, eyaletin dörtte birinde rüzgâr türbinleri ve bağımsız güneş enerjisi projelerini yasaklamayı amaçlıyor. Ocak ayından beri gündemde olan tasarı, yalnızca …

CHP’li Başarır: Tüm sosyal medya hesaplarımız Ekrem İmamoğlu’nundur, ne engellemeleriniz ne hesap kapatmalarınız yetmeyecek

CHP’li Başarır: Tüm sosyal medya hesaplarımız Ekrem İmamoğlu’nundur, ne engellemeleriniz ne hesap kapatmalarınız yetmeyecek

CHP’nin ‘Özgür Özel’e saldırı araştırılsın’ önergesi AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi

CHP’nin, Genel Başkan Özgür Özel’e yönelik saldırının araştırılması talebiyle sunduğu önerge, TBMM Genel Kurulu’nda AK Parti ve MHP oylarıyla kabul edilmedi.

Ermeni istihbaratçıdan Hakan Fidan kitabı

Türkiye ilk kez SÖZCÜ TV’de Yılmaz Özdil’den öğrendi. Ermeni emekli istihbarat albay Gevorg Minasyan ve Türkolog Angela Simonyan’ın birlikte kaleme aldığı “Hakan Fidan: Türkiye’nin Gelecekteki Muhtemel Cumhurbaşkanının Portresinden Çizgiler” adlı bir kitap yayınlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir