Otomobilde bulunan ameliyat malzemelerini çalan şüpheli yakalandı

Kayseri’de Ameliyat Malzemeleri Çalan Zanlı Yakalandı

Kayseri’de bir otomobilde bulunan ameliyat malzemelerini çalan zanlının, Talas Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındığı bildirildi. Polis ekipleri, “Otodan hırsızlık” ve “Mala zarar verme” olayına yönelik başlattıkları çalışmada, hırsızlık olayının meydana geldiği bölge ve çevresinde kamera incelemesi yaparak zanlının izini sürdü.

Yaklaşık değeri 320 bin lira olan 710 ameliyat malzemesini çalan M.B. isimli zanlı, polis tarafından yakalanarak malzemeler sahibine teslim edildi. Zanlı hakkında adli işlem başlatıldı. (AA)


Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Resmî Gazete’de bugün (3 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (3 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Böbrek nakli sonrası parazit şoku: İki hasta kurtçukla doldu

ABD’de iki erkek hasta, aynı bağışçıdan aldıkları böbrek nakilleri sonrası parazit kurtçuklarla dolu bir vücutla mücadele etmek zorunda kaldı. New England Journal of Medicine’de yayımlanan vakaya göre, organların geldiği bağışçının Karayipler’de yaşamış olması bu nadir ve tehlikeli enfeksiyonun kaynağı olarak belirlendi.

Özgür Özel’den ‘Sivas Katliamı’ mesajı: ‘O mayınları biz ellerimizle temizleyeceğiz’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 2 Temmuz 1993 Sivas Katliamı’nda yaşamını yitirenleri andığı mesajında “Türkiye’nin iç barışına dün de bugün de döşenen mayınları sadece gözü yaşlı analar, eşler ve çocuklar temizleyemez. O mayınları biz ellerimizle temizleyeceğiz” dedi.

Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere: İller Bankası’ndan 50 milyon TL kesinti yapıldı

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, temmuz ayı meclis toplantısında İller Bankası’ndan gelen ödenekten 50 milyon TL kesinti yapıldığını açıkladı. Tutdere, “Bu kesinti, hizmet binamız başta olmak üzere bazı yatırımlarda ve hakediş ödemelerinde aksamalara neden oldu” dedi.

74 gündür tutuklu olan tekstil işçisine ‘Cumhurbaşkanına fiili saldırı’ suçundan iddianame!

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşurken “AK Parti sebep enflasyon sonuçtur”, “Allah’ın dinini kullanma Reis” şeklinde pankart açtığı ve elindeki telefonu platforma doğru attığı için tutuklanan 3 çocuk babası tekstil işçisi N.K. (44) hakkında “Cumhurbaşkanına hakaret” ve “Cumhurbaşkanına fiili saldırı” suçlarından ayrı ayrı iddianame düzenlendi.

Mardin’de balkondan düşen çocuk ağır yaralandı

Mardin’de bir binanın 4’üncü katındaki evlerinin balkonundan düşen Zeynep Tuana Z. ağır yaralandı.