Gümüşhane’de Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Otobüs Kaza Geçirdi: 14 Yaralı Var

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında, Geçit köyü mevkisinde seyir halindeki bir otobüs istinat duvarına çarptı ve 14 kişi yaralandı.

Olayın ardından sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine ulaştı, yaralılar Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret ederek durumları hakkında bilgi verdi. Vali Baruş, yaralıların durumlarının ciddi olmadığını belirtti ve taburcu olabileceklerini açıkladı.

Vali Baruş, kaza sonucu otobüsün yol kaymasıyla istinat duvarına çarptığını ve yolcuların yaralandığını ifade ederek, “Otobüs istinat duvarına çarparak camları kırıldı, ancak şans eseri hayati tehlikesi olan kimse yok. Sağlık ekipleri hızla müdahale etti.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Erdoğan Azerbaycan’a gidiyor, yerine Cevdet Yılmaz vekalet edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Azerbaycan ziyareti nedeniyle Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın vekalet etmesine dair tezkere Resmi Gazete’de yayımlandı.

Babacan’dan Erdoğan’a dikkat çeken emekli maaşı göndermesi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Sayın Erdoğan, başkasına açıklatmayın; lütfen müjdeyi kendiniz verin: ‘En düşük emekli maaşını 16 bin 881 liraya yükseltiyoruz, hayırlı olsun’ deyin. Açlık sınırının 26 bin 115 lira olduğu bir dönemde açıklanan bu rakam, emeklilerimizi açlığa ve sefalete mahkûm etmektir” ifadelerini kullandı.

Resmî Gazete’de bugün (3 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (3 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Böbrek nakli sonrası parazit şoku: İki hasta kurtçukla doldu

ABD’de iki erkek hasta, aynı bağışçıdan aldıkları böbrek nakilleri sonrası parazit kurtçuklarla dolu bir vücutla mücadele etmek zorunda kaldı. New England Journal of Medicine’de yayımlanan vakaya göre, organların geldiği bağışçının Karayipler’de yaşamış olması bu nadir ve tehlikeli enfeksiyonun kaynağı olarak belirlendi.

Özgür Özel’den ‘Sivas Katliamı’ mesajı: ‘O mayınları biz ellerimizle temizleyeceğiz’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 2 Temmuz 1993 Sivas Katliamı’nda yaşamını yitirenleri andığı mesajında “Türkiye’nin iç barışına dün de bugün de döşenen mayınları sadece gözü yaşlı analar, eşler ve çocuklar temizleyemez. O mayınları biz ellerimizle temizleyeceğiz” dedi.

Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere: İller Bankası’ndan 50 milyon TL kesinti yapıldı

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, temmuz ayı meclis toplantısında İller Bankası’ndan gelen ödenekten 50 milyon TL kesinti yapıldığını açıkladı. Tutdere, “Bu kesinti, hizmet binamız başta olmak üzere bazı yatırımlarda ve hakediş ödemelerinde aksamalara neden oldu” dedi.