Mersin’de Silahlı Kavga: Ahmet Türk’ün Torunu Hayatını Kaybetti

Mersin’de Silahlı Kavga: Ahmet Türk’ün Torunu Hayatını Kaybetti

Mersin’de meydana gelen silahlı kavgada Ahmet Türk’ün torunu olan Hüseyin Rehber Türk hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Olayla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, gece saatlerinde merkez Akdeniz ilçesi Müfide İlhan Mahallesi Turgut Özal Bulvarı D-400 karayolunda bulunan Serbest Bölge Köprülü kavşağının altında meydana geldi. İddiaya göre, bir mekanda bulunan iki grup arasında çıkan tartışma sonrasında, mekan çıkışında birbirlerini takip eden iki grup köprü altında silahlı bir kavga başlattı. Kavgada 3 kişi yaralandı ve ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Ne yazık ki, 29 yaşındaki Hüseyin Rehber Türk, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili 6 şüpheliyi gözaltına aldı ve 2 silah ele geçirdi.

Olayda yaşamını yitiren Türk’ün, önceki ay görevden alınan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk’ün üvey torunu olduğu ve aynı zamanda Mersin Akdeniz Belediye Başkanlığı yapmış olan Mehmet Fazıl Türk’ün yeğeni olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. – MERSİN

Related Posts

Özgür Özel’den ‘Sivas Katliamı’ mesajı: ‘O mayınları biz ellerimizle temizleyeceğiz’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 2 Temmuz 1993 Sivas Katliamı’nda yaşamını yitirenleri andığı mesajında “Türkiye’nin iç barışına dün de bugün de döşenen mayınları sadece gözü yaşlı analar, eşler ve çocuklar temizleyemez. O mayınları biz ellerimizle temizleyeceğiz” dedi.

Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere: İller Bankası’ndan 50 milyon TL kesinti yapıldı

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, temmuz ayı meclis toplantısında İller Bankası’ndan gelen ödenekten 50 milyon TL kesinti yapıldığını açıkladı. Tutdere, “Bu kesinti, hizmet binamız başta olmak üzere bazı yatırımlarda ve hakediş ödemelerinde aksamalara neden oldu” dedi.

74 gündür tutuklu olan tekstil işçisine ‘Cumhurbaşkanına fiili saldırı’ suçundan iddianame!

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşurken “AK Parti sebep enflasyon sonuçtur”, “Allah’ın dinini kullanma Reis” şeklinde pankart açtığı ve elindeki telefonu platforma doğru attığı için tutuklanan 3 çocuk babası tekstil işçisi N.K. (44) hakkında “Cumhurbaşkanına hakaret” ve “Cumhurbaşkanına fiili saldırı” suçlarından ayrı ayrı iddianame düzenlendi.

Mardin’de balkondan düşen çocuk ağır yaralandı

Mardin’de bir binanın 4’üncü katındaki evlerinin balkonundan düşen Zeynep Tuana Z. ağır yaralandı.

AKP’li vekil Meclis’te salavat getirdi

AKP Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları, Leman dergisinde yayınlanan karikatüre Meclis’te tepki gösterdi.

LeMan Dergisi’ne erişim engeli

LeMan Dergisi’nin internet sitesi ve X hesabı Türkiye’den erişime engellendi.