5’inci kattan kafasına kalas düşen 19 yaşındaki inşaat işçisi öldü

Silivri’de İnşaat İşçisi Kalas Düşmesi Sonucu Hayatını Kaybetti

Silivri’de bir inşaatta, 5. kattan düşen kalasın kafasına isabet etmesi sonucu inşaat işçisi Burhan Özdağ hayatını kaybetti.

Olay, 28 Ocak günü Silivri’nin Yenimahalle Mahallesi Büyük Kültür Sokak’ta kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği inşaat alanında meydana geldi.

Özdağ Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

İnşaatın 5. katından düşen kalas, 19 yaşındaki Burhan Özdağ’ın kafasına isabet etti. Olayı gören diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı ilk kontrollerde, Özdağ’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polisin olay yerindeki çalışmalarının tamamlanmasının ardından Özdağ’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Related Posts

Trabzonspor’dan sürpriz hamle: Dünya starının temsilcisi İstanbul’a geliyor

Trabzonspor, Fransız devi PSG’nin orta sahası Renato Sanches’i kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Oyuncunun temsilcisi Trabzonspor ile görüşmek için İstanbul’a geldi.

Basketbolda derbi tarihleri belli oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 2025-2026 sezonunun fikstür çekimi yapıldı. Ligde normal sezon 26 Eylül 2025’te başlayacak ve 11 Mayıs 2026’da tamamlanacak

Karısını öldürdü, tahliye edildi, kaçtı: Irak’ta villada yaşıyor

Kadın cinayetlerine karşı destek mesajları atan Süreyya Arlıcan Çiçek, kocası tarafından uğradığı şiddet sonucu feci şekilde can verdi. Şeyhmus Çiçek isimli kocanın ise Kuzey Irak’ta bir villada yaşamını sürdürdüğü iddia edildi.

Edirne’de Düzensiz Göçmen Operasyonu

Uzunköprü’de gerçekleştirilen denetimlerde 24 düzensiz göçmen yakalandı, işlemleri yapıldı.

Hakkari’de Asayiş Olaylarında Azalma

Vali Çelik, Hakkari’de asayiş olaylarında yüzde 18 azalma olduğunu açıkladı.

Süper Lig’de ilk teknik direktör ayrılığı

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK’de teknik direktör İsmet Taşdemir ile yollar ayrıldı. Sezona Galatasaray ve Konyaspor yenilgileriyle başlayan Gaziantep FK’de bu gelişme şok etkisi yarattı. Gaziantep FK’nın yeni teknik direktörü için Burak Yılmaz’a resmi teklif yaptığı ve tarafların anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.