Cumhurbaşkanı adaylığını ilk ilan eden Erbakan oldu

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, moderatörlüğünü Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’ın yaptığı Ankara Kent Konseyi’nin ‘Söz Onda’ programında katılımcıların sorularını yanıtladı.

Erbakan bir sonraki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağını belirterek şunları kaydetti:

ADAYLIĞINI DUYURDU

“Yeniden Refah Partisi bu kez kendi adayını çıkaracak. En sonuncudan başlamak gerekirse, Cumhurbaşkanı adayı olacağımı ifade etmem gerekir. Bununla ilgili hem teşkilatlarımızın hem kurmaylarımızın hem de seçmenin ciddi bir beklentisi ve talebi var. Bir de burada tabii, bir önceki seçimde biz biliyorsunuz cumhurbaşkanı adaylığından feragat ettik. İmzaların toplanma sürecinde adaylığımızdan çekildiğimizi ifade ettik. Tabii, bir defa daha, bir başka cumhurbaşkanı adayı lehine bizim seçime girmememiz siyaseten de mantıken de uygun olmayacağını düşünüyoruz. İnşallah, bu sefer Yeniden Refah Partisi kendi cumhurbaşkanı adayını gösterecek ve bu adayın da bir partinin genel başkanı olması son derece doğal” 

Related Posts

Özgür Özel’den ‘Sivas Katliamı’ mesajı: ‘O mayınları biz ellerimizle temizleyeceğiz’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 2 Temmuz 1993 Sivas Katliamı’nda yaşamını yitirenleri andığı mesajında “Türkiye’nin iç barışına dün de bugün de döşenen mayınları sadece gözü yaşlı analar, eşler ve çocuklar temizleyemez. O mayınları biz ellerimizle temizleyeceğiz” dedi.

Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere: İller Bankası’ndan 50 milyon TL kesinti yapıldı

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, temmuz ayı meclis toplantısında İller Bankası’ndan gelen ödenekten 50 milyon TL kesinti yapıldığını açıkladı. Tutdere, “Bu kesinti, hizmet binamız başta olmak üzere bazı yatırımlarda ve hakediş ödemelerinde aksamalara neden oldu” dedi.

74 gündür tutuklu olan tekstil işçisine ‘Cumhurbaşkanına fiili saldırı’ suçundan iddianame!

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşurken “AK Parti sebep enflasyon sonuçtur”, “Allah’ın dinini kullanma Reis” şeklinde pankart açtığı ve elindeki telefonu platforma doğru attığı için tutuklanan 3 çocuk babası tekstil işçisi N.K. (44) hakkında “Cumhurbaşkanına hakaret” ve “Cumhurbaşkanına fiili saldırı” suçlarından ayrı ayrı iddianame düzenlendi.

Mardin’de balkondan düşen çocuk ağır yaralandı

Mardin’de bir binanın 4’üncü katındaki evlerinin balkonundan düşen Zeynep Tuana Z. ağır yaralandı.

AKP’li vekil Meclis’te salavat getirdi

AKP Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları, Leman dergisinde yayınlanan karikatüre Meclis’te tepki gösterdi.

LeMan Dergisi’ne erişim engeli

LeMan Dergisi’nin internet sitesi ve X hesabı Türkiye’den erişime engellendi.