Diyarbakır ve Adana’da Uyuşturucu Operasyonları: 391 Kilo Esrar Ele Geçirildi

DİYARBAKIR ve Adana’da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 391 kilo esrar ele geçirilirken, 7 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden örgüt lideri olduğu öne sürülen A.Y.’nin (34), ‘uyuşturucu madde imal ve ticareti’ suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden izli çıktığı öğrenildi.

İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri; Hazro Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde, Adana Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü A.Y. isimli şüphelinin, cezaevinden izin alarak Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı kırsal Bağlan Mahallesi’ne geleceği istihbaratını aldı. A.Y.’nin, buradan temin edeceği uyuşturucuyu da kurduğu ekiple birlikte satış ağı oluşturduğu Adana’ya sevk edeceği bilgisine ulaşıldı. Ekipler, ilçede tespit ettikleri bir kamyonet ve araca operasyon düzenledi. Aramalarda, kamyonetteki samanların altında 332 kilogram esrar, evraklar ve cep telefonları ele geçirildi.

7 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Evraklar ve cep telefonlarının incelenmesinin ardından Adana’da 3, Diyarbakır’da 4 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda suç örgütü lideri A.Y. ile 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerdeki aramalarda ise 59,4 kilogram esrar, bir miktar para ve mühimmat ele geçirildi. Şüpheliler, işlemlerin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Related Posts

Ermeni istihbaratçıdan Hakan Fidan kitabı

Türkiye ilk kez SÖZCÜ TV’de Yılmaz Özdil’den öğrendi. Ermeni emekli istihbarat albay Gevorg Minasyan ve Türkolog Angela Simonyan’ın birlikte kaleme aldığı “Hakan Fidan: Türkiye’nin Gelecekteki Muhtemel Cumhurbaşkanının Portresinden Çizgiler” adlı bir kitap yayınlandı.

Tanju Özcan, Kartalkaya Komisyonu’nda konuştu: Olay Bolu Belediyesi’nin sahasında olsaydı, namusum üzerine aynı gün istifa etmiştim

Tanju Özcan, Kartalkaya Komisyonu’nda konuştu: Olay Bolu Belediyesi’nin sahasında olsaydı, namusum üzerine aynı gün istifa etmiştim

Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya hesabına erişim engellendi

Ekrem İmamoğlu’nun X hesabı erişime engellendi.

Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de: Veysel Eroğlu Irak’a özel temsilci olarak atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı doğrultusunda eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Irak’a özel temsilci olarak atandı. Resmi Gazete’de yayımlanan bir diğer kararda ise Türk Patent ve Marka Kurumu’nda açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Turan Kuloğlu’nun atandığı belirtildi.

Vatikan’da şapelin bacasından siyah duman yükseldi: Yapılan ilk tur oylamada yeni papa seçilemedi

Sistine Şapeli’nde yapılan ilk tur oylamasında papa seçilemedi ve şapelin bacasından siyah duman yükseldi.

Trump’tan Gazze konusunda “24 saat içinde” açıklama yapacakları mesajı

ABD Başkanı Donald Trump, Gazze ile ilgili birçok görüşme yaptıklarını kaydederek, “Muhtemelen önümüzdeki 24 saat içinde neler olduğunu öğreneceksiniz.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir