Kula’da Trafik Güvenliği İçin Okul Servislerine Denetim ve Eğitim

Kula İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri Okul Servisleri İçin Denetim ve Bilgilendirme Çalışmalarına Devam Ediyor

Kula’da yaralamalı ve ölümlü trafik kazalarını minimize etmek ve trafik bilincini artırmak amacıyla çeşitli çalışmalarını sürdüren Kula İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik timleri, ilçeye bağlı Sandal İlk ve Ortaokulu’nda okul servislerine yönelik denetim, öğrencilere yönelik ise bilgilendirme semineri düzenledi.

Kula İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik timleri, Sandal İlk ve Ortaokulu önünde okul servislerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimler sırasında servis şoförleri ve öğrencilere, okul servis araçlarına güvenli binme ve inme kuralları ile emniyet kemeri kullanımının önemi anlatıldı. Denetimlerin ardından Jandarma Trafik ekipleri, Sandal İlk ve Ortaokulu’nda öğrencilere yönelik bir eğitim programı düzenledi. Programda, yayaların, yolcuların ve sürücülerin uyması gereken temel trafik kuralları, emniyet kemeri kullanımı ve güvenli bisiklet sürme konularında bilgilendirme yapıldı.

Jandarma Trafik Timleri, öğrencilerin ve servis şoförlerinin trafik güvenliği konusundaki farkındalığını artırmak amacıyla eğitim ve bilgilendirme çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. – MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Bağırsak ve beyin nasıl birlikte çalışır, bu neden önemli?

Bağırsaklarımız ve beynimizin birbiriyle bağlantılı olduğunu biliyoruz, ancak bu bağlantı nasıl kuruluyor? Ve daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam için bu bağlantıyı geliştirmek mümkün mü?

Kahve içmek, demir ve kalsiyumun bağırsaktaki emilimini engelliyor mu?

Kahve bazı kültürlerde sindirime yardımcı bir içecek olarak görülüyor. Ancak bilimsel araştırmalar yiyeceklerle birlikte içildiğinde kahvenin vücudun besleyici maddeleri sindirmesini zorlaştırdığını gösteriyor.

Vücudun görünmez savaşçısı: Arginin

Kalbi koruyor, cildi yeniliyor, hormonları dengeliyor… Proteinlerin yıkımıyla sentezlenen arginin, bağışıklık sistemini destekleyerek adeta vücuda kalkan oluyor. Dr. Yunus Kayalar, bu amino asidin nohuttan tavuğa, fındıktan yumurtaya pek çok besinde yer aldığını söylüyor.

Aşırı aktif mesane kadınları tehdit ediyor! Ani idrar yapma isteği en tipik belirtisi

“Ani idrarım geldi, yetişemedim”, “Çok sık idrara çıkıyorum, böbreklerim iyi çalışıyor”, “Evden çıkmadan önce mutlaka tuvalete girerim” Günlük hayatımızda yaşadığımız veya çevremizden sıkça duyduğumuz bu yakınmalar, toplumda “aşırı aktif mesane” olarak bilinen mesane hiperaktivitesi hastalığının sinyali olabilir.

Kefir Alzheimer’a karşı koruyucu olabilir mi? Uzmandan önemli uyarı!

Diyetisyen Beyza Tağraf, kefirin bağırsak iltihaplarını baskılayarak nöroinflamasyonu azaltabileceğini ancak Alzheimer’dan korunmak için tek başına yeterli olmadığını vurguladı.

Her 3 çocuktan biri alerjik! Sabahları bu saatlerde dışarıya

Burun akıntısı, sık sık hapşırmak, gözlerde kızarıklık ve kaşıntı… İlkbaharın gelmesiyle birlikte canlanan doğa hepimizi mutlu ediyor, ancak bir de polenler olmasa. Çocuk Alerjisi Uzmanı Prof. Dr. Feyzullah Çetinkaya, çocuklarda bahar alerjisine karşı 7 etkili önlemi anlattı.