PKK Elebaşı Öcalan’ın Silah Bırakma Çağrısının Ardından Metiner, Demirtaş’ı Ziyaret Etti
Terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın silah bırakma çağrısının ardından eski AK Partili Milletvekili Mehmet Metiner, Edirne’de tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı ziyaret etti.
‘Demirtaş Tahliye Bekliyor mu?’ Sorusuna Metiner’den Cevap
Ekol TV yayınına katılan Metiner, görüşmenin detaylarını paylaştı. Süreç ile ilgili Demirtaş’ın tahliye beklentisiyle ilgili soruya yanıt veren Metiner, “Silahların bırakılması sürecinin kişisel taleplerin üstünde tutulması gerektiğini düşünüyorum. Bu tür beklentilerin zararlı olduğuna inanıyorum” dedi.
Metiner ayrıca, “Demirtaş’ın böyle bir beklentisi ve talebi olmadığını, sürece zarar verdiğini” belirtti.
Öcalan’ın Çağrısının Ardından Demirtaş’ın Eşiyle Hastaneye Gittiği Görüntüler Şaşırttı
Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş’ın, Öcalan’ın çağrısı sonrası İstanbul’daki hastanede cerrahi operasyon geçiren eşi Başak Demirtaş’a eşlik ettiği ve uzun bir süre sonra fotoğraf verdiği görüldü.
Bahçeli’nin Demirtaş ile Telefon Görüşmesi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Selahattin Demirtaş’ı telefonla arayarak kısa bir görüşme gerçekleştirdi.
More Stories
Eski sevgilisinin saldırısına uğrayıp ölümle tehdit edildi, ‘başıma bir şey gelirse’ videosu çekti
Trudeau: Ticaret savaşında biz de varız
Ankara’nın kalbinde katliam