Antalya Muratpaşa’dan ebeveynlere özel eğitim

Antalya’da Ebeveynlere Özel Eğitim Atölyesi

ANTALYA (İGFA) – Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu atölye, çocukların erken dönem alışkanlıklarını ve psikososyal gelişimlerini desteklemeyi amaçlıyor. Çalışma, anne-baba adaylarının yanı sıra 0-6 yaş grubundaki çocuk sahibi ebeveynlere yönelik olarak düzenlenmiştir.

Alanında uzman psikologlar tarafından verilecek eğitimlerde, 0-6 yaş arası çocukların psikososyal gelişim süreçlerinde ebeveyn-çocuk iletişimi, konuşma becerileri, beslenme, tuvalet alışkanlıklarının kazanımı, oyun becerileri, korku ve kaygı yönetimi, ebeveyn tutumları, pozitif ebeveynlik becerileri ve gelişim dönemlerine uygun sınır koyma gibi önemli konular ele alınacaktır. Aynı zamanda, toplumda yaygın olan doğru olmayan inanışlar hakkında da katılımcılar bilgilendirilecektir.

Muratpaşa Belediyesi, bu atölye çalışmasıyla ebeveynlere 0-6 yaş arası döneme ilişkin kritik bilgileri aktarmayı ve bu süreçleri etkili bir şekilde yönetebilme becerisi kazandırmayı amaçlamaktadır. Atölye çalışması, 3’er çiftlik gruplar şeklinde düzenlenecektir. Katılmak isteyen ebeveynlerin başvuru yapabilmeleri için 444 80 07 numaralı Turunç Masa hattını arayarak başvurmaları gerekmektedir. Başvuru sonrasında, uzman psikologlar, katılımcılara birebir geri bildirim sağlayarak süreç hakkında detaylı bilgiler paylaşacaklardır.

Related Posts

Mardin’de balkondan düşen çocuk ağır yaralandı

Mardin’de bir binanın 4’üncü katındaki evlerinin balkonundan düşen Zeynep Tuana Z. ağır yaralandı.

AKP’li vekil Meclis’te salavat getirdi

AKP Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları, Leman dergisinde yayınlanan karikatüre Meclis’te tepki gösterdi.

LeMan Dergisi’ne erişim engeli

LeMan Dergisi’nin internet sitesi ve X hesabı Türkiye’den erişime engellendi.

Son Dakika… Cemil Tugay’dan ‘Tunç Soyer için düğmeye bastı’ iddialarına sert yanıt

Son Dakika… İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, aralarında eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun da bulunduğu 120 kişinin gözaltına alınmasına ilişkin konuştu. Tugay, operasyona ilişkin şikayetçinin kendisi olduğu yönündeki iddiaları yalanladı.

İsrailli yazar da ‘soykırım’ dedi

İSRAİL’de muhalif Haaretz gazetesinin yazarı Gideon Levy, kaleme aldığı yazısında Gazze’de yardım kuyruğundaki sivillerin kasten öldürülmesinin artık “yanlışlıkla” açıklanamayacağını; bunun “soykırım niyetiyle yapılan sistematik bir katliam” olduğunu vurguladı.

Çanakkale’deki orman yangınlarına ilişkin 26 kişi hakkında adli işlem başlatıldı

Çanakkale Valiliği, haziranda dikkatsizlik ve ihmal sonucu çıkan orman yangınlarıyla ilgili 26 kişi hakkında adli işlem başlatıldığını bildirdi.