Bitlis’te Kar Yağışı Etkili Oluyor

BİTLİS’te akşam saatleri itibariyle kar etkili oldu. Kent merkezinde kar kalınlığı 10, yüksek kesimlerde 20 santimetreyi aştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısı sonrası Bitlis’te akşam saatlerinde kar etkili oldu. Kar sonrası kent merkezi kısa sürede beyaza bürünürken, kar kalınlığı kent merkezinde 10, yüksek kesimlerde ise 20 santimetreye kadar ulaştı. Kar özellikle Bitli- Tatvan ve Bitlis- Güroymak ilçeleri arasında bulunan Rahva bölgesinde şiddetini artırdı. Meteoroloji yetkilileri karın gece boyunca devam edeceğini belirterek, şu uyarılarda bulundu:

“Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda beklenen kar yağışlarının, bu gece ile yarın öğle saatleri arasında Şırnak ve Hakkari çevreleri ile Siirt’in doğu, Van’ın güney ilçelerinde yerel kuvvetli (10-20 cm) olması beklendiğinden buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.”

Related Posts

Emre Belözoğlu’ndan maç sonu tepki: “Eski futbolcularımız ayıp ediyor”

Antalyaspor Teknik Direktörü  Emre Belözoğlu, Trabzonspor maçı sonrasında konuştu.

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov’dan İstanbul çıkışı

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukraynalı ve Rus heyetlerin görüşmelerinin İstanbul’da yapılmaya devam edeceğini belirtti.

Atama bekleyen öğretmenlerden bakanlığı çağrı

Ataması yapılmayan öğretmenler, 2024 KPSS’de adil branş dağılımlı ek atama talebiyle basın açıklaması yaptı. Öğretmenler, “Sadece bazı branşlara ayrıcalık tanınırken, bizler perişan olduk” dedi.

Bursa’da Palyaço Korkusu

Palyaço kıyafetli bir kişi, bıçakla çocukları kovalayarak mahallede paniğe yol açtı.

The MongolZ-Aurora EWC 2025 finali ne zaman, saat kaçta?

Esports World Cup 2025’in finalinde The MongolZ ile Aurora karşı karşıya geliyor. Counter Strike 2 (CS2) sevenlerin merakla beklediği mücadele izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatacak. Türk takımı olan Aurora, Moğalistan Ekibi The MongolZ’u yenerek şampiyonluğa ulaşmak istiyor. Peki, The MongolZ-Aurora EWC 2025 finali ne zaman, saat kaçta?

Canını zor kurtardı… Seyir halindeyken yanmaya başladı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde, seyir halinde yanan otomobil küle döndü.