Dünya kışı yaşarken, Türkiye’de bahar var

Türkiye’de Kış Yok, Bahar Var!

New York’ta şelale buz tuttu, İngiltere’de uçak seferleri ertelendi, ancak Türkiye’de bahar havası devam ediyor. Dünya kışa bürünürken, Türkiye sıcaklığını koruyor.

ABD’de Kar Fırtınası

ABD’nin birçok eyaletinde büyük kar fırtınaları etkili olmaya devam ediyor. Kentucky’de on binlerce kişi elektriksiz kaldı ve ulaşım neredeyse imkansız hale geldi.

Ayrıca, New York’taki Catskill bölgesindeki Kaaterskill Şelalesi donarak doğal bir buz heykeline dönüştü. NOAA, ABD’yi son 10 yılın en şiddetli kar yağışlarına hazırlanması konusunda uyardı.

Avrupa’da Soğuk Hava Etkili

Avrupa’nın çeşitli bölgelerinde kar yağışları devam ediyor. İngiltere’de ulaşım aksarken, havaalanlarında uçuşlar askıya alındı.

Almanya, Fransa ve Hollanda gibi ülkelerde sıfırın altında hava sıcaklıkları bekleniyor. Soğuk hava dalgası Avrupa’yı etkisi altına alırken, Türkiye hala sıcak ve güneşli günlerini yaşıyor.

Türkiye’de Bahar Keyfi Devam Ediyor

Türkiye genelinde hava sıcaklıkları normalin üzerinde seyrederken, Avrupa’da kış etkisini sürdürüyor. Gelecek günlerde Türkiye’de hava sıcaklıklarının 20 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

Related Posts

Medya tarihinde bir ilk! SÖZCÜ TV’ye kapalıyken dahi ceza!

10 günlük karartmanın ardından bu gece 00.01’de açılan SÖZCÜ TV’ye bir ceza daha verildi. Medya tarihinde kapalıyken ceza alan ilk kanal oldu.

BM’den Afganların ülkesine zorla gönderilmesinin ‘acilen durdurulması’ çağrısı

BM İnsan Hakları Yüksek Komiserliği Afganların ülkelerine geri gönderilmesine ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk’ün de ifadelerine yer verildi. Türk, “Bölgedeki ülkeler, Afganistan’a geri dönüşlerin gönüllü, güvenli, onurlu ve uluslararası hukuka uygun olmasını sağlamalıdır.” ifadelerini kullandı.

Malatya’da Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Battalgazi’de husumetliler arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı, zanlılar kaçtı.

Süveyda’da Çatışmalar: 321 Ölü

Süveyda’da Bedevi Araplar ve Dürzi gruplar arasında yaşanan çatışmalarda 321 kişi hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanlığı Yat Yarışları Başlıyor

İkinci etap, 20 Temmuz’da Marmaris’ten başlayacak, Kıbrıs Barış Harekatı’na saygı duruşu.

Mete Gazoz aşkını ilan etti

2020 Tokyo Olimpiyatları’nda Türkiye’ye okçuluktaki ilk altın madalyayı kazandıran, 2024 Paris Olimpiyatları’nda bayrağımızı taşıyan Mete Gazoz, bu kez özel hayatıyla gündemde. Sosyal medyada sevgilisiyle paylaştığı romantik kare, kısa sürede yoğun beğeni aldı ve genç sporcunun özel yaşamına dair merakı artırdı.