Emre Belözoğlu’ndan maç sonu tepki: “Eski futbolcularımız ayıp ediyor”

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Antalyaspor, deplasmanda Trabzonspor’a 1-0 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Emre Belözoğlu, açıklamalarda bulundu.

“GECE VE GÜNDÜZ GİBİ”

Trabzonspor’u tebrik eden Belözoğlu, “İlk yarı ve ikinci yarıyı gece ve gündüz gibi ayırmamız lazım. İlk yarıda bize yakışmayan bir oyun vardı. Trabzonspor’un oyununu kabul ettik. İkinci yarıda ise biraz daha kendi kimliğimize ve bize yakışan bir oyunu sahaya koyduk. İkinci yarının hakkı beraberlikti. Sezona iyi başlamıştık, onlar da iyi başlamıştı. Bundan sonra her puanın kıymetini bilmemiz gerekiyor” dedi.

Takımdaki sakatlıklara da değinen Belözoğlu, “Veysel’in durumu MR sonucunda netlik kazanacak. 5-6 hafta sürebilir ama kesin durumu tetkikler sonrasında göreceğiz” ifadelerini kullandı.

“TRANSFER YASAĞIMIZ VAR, AYIP EDİYORLAR”

Transfer yasağına dikkat çeken genç teknik adam, şu ifadelerini kullandı:

“Transfer yasağı olan bir takımız. Yeni bir takımız, birçok oyuncu değişti. Sadece bir hazırlık maçıyla sezona hazırlandık. İkinci yarıda iyi bir oyun ortaya koyduk ama transfer yasağından dolayı bazı oyuncularımızın lisansını çıkaramadık. Eski oyunculara da sitemim var. Antalyaspor çok zor günler geçiriyor. Paraları ödenmesine rağmen bu transfer yasağını kaldırmadılar. Ayıp ediyorlar. Transferde 7-9 oynayabilecek oyuncu istiyorum. Yasağın kalkmasıyla birlikte aramıza katılacaklar. Ligin harcama bütçesi en az olan takımıyız. Buna rağmen doğru oyuncuları tercih etmeye çalıştım.”

Related Posts

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov’dan İstanbul çıkışı

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukraynalı ve Rus heyetlerin görüşmelerinin İstanbul’da yapılmaya devam edeceğini belirtti.

Atama bekleyen öğretmenlerden bakanlığı çağrı

Ataması yapılmayan öğretmenler, 2024 KPSS’de adil branş dağılımlı ek atama talebiyle basın açıklaması yaptı. Öğretmenler, “Sadece bazı branşlara ayrıcalık tanınırken, bizler perişan olduk” dedi.

Bursa’da Palyaço Korkusu

Palyaço kıyafetli bir kişi, bıçakla çocukları kovalayarak mahallede paniğe yol açtı.

The MongolZ-Aurora EWC 2025 finali ne zaman, saat kaçta?

Esports World Cup 2025’in finalinde The MongolZ ile Aurora karşı karşıya geliyor. Counter Strike 2 (CS2) sevenlerin merakla beklediği mücadele izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatacak. Türk takımı olan Aurora, Moğalistan Ekibi The MongolZ’u yenerek şampiyonluğa ulaşmak istiyor. Peki, The MongolZ-Aurora EWC 2025 finali ne zaman, saat kaçta?

Canını zor kurtardı… Seyir halindeyken yanmaya başladı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde, seyir halinde yanan otomobil küle döndü.

Muğla’ya Kent Lokantası… 120 TL’ye 4 çeşit yemek

Muğla’nın Menteşe ilçesinde, belediye tarafından hayata geçirilen “Kent Lokantası” projesi ile vatandaşlar 4 çeşit sağlıklı ve lezzetli yemeği sadece 120 TL’ye yiyebilecek.