Erdoğan’ın seçim talimatı ortaya çıktı

Erdoğan: Türkiye’nin Birlik ve Beraberliğine Odaklanıyoruz

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Van İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin birlik ve beraberliğine vurgu yaparak, etnik ayrımcılığa karşı olduklarını belirtti. Erdoğan, milletin kutuplaştırılmasına izin vermeyeceklerini ve tüm Türkiye’yi kucaklamaya devam edeceklerini vurguladı.

Erdoğan, geleceğe odaklandıklarını ve uzun vadeli hedeflere yönelik çalıştıklarını belirtirken, günü kurtarmaktan ziyade büyük hedeflere odaklandıklarını söyledi. Partisinin oy oranını yüzde 50’nin altına düşürmemeyi hedeflediklerini vurgulayan Erdoğan, Meclis seçimlerinde yüzde 50’nin üzerinde bir oy oranıyla kazanacaklarını ifade etti.

Türkiye’nin geleceğini inşa etmeye devam edeceklerini belirten Erdoğan, terörsüz bir ülke olma hedefini gerçekleştireceklerini vurgulayarak, milletin beklentilerine cevap vereceklerini ve kardeşlik içinde bir arada yaşamaya devam edeceklerini söyledi. Ayrıca muhalefeti eleştirerek, iftira atmaktan ve ayrımcılığa dayalı politikalarla karşı çıkmaktan kaçınacaklarını belirtti.

Related Posts

İmamoğlu’ndan Ümit Özdağ’a teşekkür: Yaşadığım sürece dair hem insani hem hukuki bir duyarlılıkla yanımda oldu

İmamoğlu’ndan Ümit Özdağ’a teşekkür: Yaşadığım sürece dair hem insani hem hukuki bir duyarlılıkla yanımda oldu

Mardin’de bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Mardin’de iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Tuncer Bakırhan’dan Süleymaniye’de ‘önemli konuşma’ değerlendirmesi: ‘Cumhurbaşkanı’nın hepimizi sarsan bir söylem kullanmasını ümit ediyorum’

Terör örgütü PKK’nin silah bırakma töreni için Süleymaniye’ye giden DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in 12 Temmuz Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli bir açıklama yapacağına ilişkin söylemini değerlendirdi. Bakırhan, “Ben Sayın Cumhurbaşkanı’nın gerçekten hepimizi sarsan bir söylem kullanmasını kendi adıma ümit ediyorum. Aynı zamanda AK Parti hükümetinin de yeni bir hikaye yazması lazım” ifadesini kullandı.

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

Böylesi şimdiye kadar ilk kez oldu! CHP’li ve AKP’li vekillerin sokakta slogan savaşı

CHP Milletvekilleri, CHP’li belediyelere yönelik operasyonları protesto etmek için TBMM’den Adalet Bakanlığı’na yürüdü. Yürüyüş sırasında CHP’li vekiller istifa sloganları atarken, AKP’liler ise destek verdi.

Ermenistan yol ayrımında: Paşinyan ile Kilise arasında kriz derinleşiyor

Ermenistan’da Başbakan Nikol Paşinyan ile ülkenin en üst düzey Hristiyan liderleri arasında yaşanan anlaşmazlık derinleşiyor. Paşinyan, Ermeni Apostolik Kilisesi’nin merkezi Eçmiyazin’i “anti-Hristiyan, ahlaksız, ulus ve devlet karşıtı bir grubun …