Gaziantep Basketbol, Zeljko Sakic’i kadrosuna kattı

Gaziantep Basketbol, Hırvat Oyuncu Zeljko Sakic’i Kadrosuna Kattı

Gaziantep Basketbol, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden bir ekip olarak, Hırvat basketbolcu Zeljko Sakic’i transfer etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, “Kulübümüz, Hırvat milli basketbolcu Zeljko Sakic ile anlaşma sağlamıştır. Geçtiğimiz sezonu Fransa Elite Pro A Ligi’nde Elan Chalon takımında geçiren Sakic, burada 30 maçta forma giymiş ve ortalama olarak 25,8 dakika süre almış, 11,3 sayı, 4,1 ribaund ve 2,5 asist istatistikleriyle oynamıştır. Yeni oyuncumuza ‘hoş geldin’ diyerek, başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz.” denildi.

Related Posts

Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, Türkiye’yi Ziyaret Edecek

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle 28-29 Temmuz 2025’te Ankara’da resmi temaslarda bulunacak. Ziyaret sırasında Türkiye ile Kazakistan arasındaki Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin beşinci toplantısı yapılacak ve iki ülke ilişkilerinin güçlendirilmesi için çeşitli belgeler imzalanması planlanıyor.

Kamil Ocak Spor Salonu 25 Aralık’ta açılıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, FIBA standartlarına uygun olarak inşa edilen Kamil Ocak Spor Salonu’nun 25 Aralık’ta hizmete açılacağını duyurdu.

Nazmi Candoğan: Güzel Futbol İstiyoruz

Denizli İdmanyurdu Gürellerspor’un yeni transferi Nazmi Candoğan, güzel futbol izletmek istiyor.

Google’dan Kahramanmaraş depremi itirafı

Google, 6 Şubat 2023’te yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında Android cihazlardaki deprem erken uyarı sisteminin milyonlarca kişiye zamanında ulaşmadığını kabul etti. Şirket, 10 milyon kişiye en yüksek seviyeli uyarı gönderebilecekken sadece 469 kişiye “Harekete Geçin” uyarısı gönderildiğini açıkladı. Google yetkilileri, sistemin deprem şiddetini hafife aldığını belirtti.

Rekor hasat başladı: Çiftçinin yüzü güldü

Erzincan’da buğday ve arpa hasadı başladı. Tarlalara giren biçerdöverler, rekor hasat için çalışmalarını sürdürüyor.

Gazze’de Açlık: 6 Kişi Hayatını Kaybetti

İsrail ablukası nedeniyle insani yardım girişi yok, son 24 saatte 6 kişi açlıktan öldü.