Gümüşhane’de Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kazası: 14 Yaralı Var

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında, Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde seyir halindeki otobüs istinat duvarına sürterek durabildi. Kazada, 14 kişi yaralandı.

Olayın ardından sağlık ve jandarma ekipleri kaza yerine sevk edildi. Yaralılar, Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede yaralıları ziyaret ederek gazetecilere açıklamalarda bulundu. Vali Baruş, 14 kişinin yaralandığını ve durumu ciddi olan olmadığını belirtti. Yaralıların, röntgen çekimlerinin ardından taburcu edilebileceğini aktardı.

Vali Baruş, kazanın otobüsün yolda kaymasından kaynaklandığını ifade ederek, “Otobüs kayarak istinat duvarına çarptı ve ardından bariyerlere çarparak camlar kırıldı. Yolculardan bazıları bu nedenle yaralandı. Ancak şükür ki hayati tehlikesi olan kimse yok. Sağlık ekipleri hızla müdahalede bulundu.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Afganistan İslam Emirliği: ABD dahil olursa biz de İran’ın yanında gereken adımları atacağız

Afganistan İslam Emirliği yaptığı açıklamada “İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına ABD dahil olursa, biz de İran’ın yanında gereken adımları atacağız” ifadelerini kullandı.

Trump: İran ve İsrail bir anlaşma yapacak

Trump: İran ve İsrail bir anlaşma yapacak

Murat Ongun’dan “etkin pişmanlık” iddiasına yalanlama: Alnım açık, tutuklanma gerekçem siyasi!

“Bu şer odakları ile mahkemelerde hesaplaşacağız”

İran’dan barış için ilk umut: “İsrail durursa biz de dururuz”

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İsrail ile devam eden çatışmalara ilişkin ateşkes şartını açıkladı. İran, İsrail’in saldırıları durdurması halinde kendilerinin de İsrail’e saldırmayacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pezeşkiyan’la görüştü: İran’a başsağlığı dileklerini iletti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede İsrail’in İran’a yönelik hukuksuz saldırılarını en kuvvetli şekilde telin ettiğini belirtirken İran halkına can kayıpları nedeniyle başsağlığı dileklerini iletti. Erdoğan, İsrail’in saldırılarının uluslararası hukukun açık ihlali olduğunu, tüm bölgeyi ateşin içine çekmeyi amaçladığını, Netanyahu’nun saldırılarla nükleer müzakere sürecini sabote etmeye teşebbüs ettiğini belirtti.

CIA’in en gizli deneyi: ‘Hayvan suikastçılar ordusu’

Soğuk Savaş döneminde ABD istihbaratı, sıçanlardan ayılara kadar pek çok hayvanı “uzaktan kontrol edilebilir suikastçılara” dönüştürmek için gizli deneyler yürüttü.