Malatya Valiliği o iddiaları yalanladı: “Barınma mağduriyeti yok”

Malatya Valiliği, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ziyareti Sırasındaki Algıyı Yalanladı

Malatya Valiliği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya ziyareti sırasında ortaya atılan bir iddiayla ilgili yazılı bir açıklama yaparak, iddiaların asılsız olduğunu belirtti. Valilik, sosyal medya üzerinden yayılan ‘Evim yok, çadırda kalıyorum’ sözlerine ilişkin detaylı bir inceleme yaptı.

Malatya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, söz konusu vatandaşın aslında çadırda yaşamadığı ve evine sahip olduğu tespit edildi. 6 Şubat depreminin ardından Bindal Mahallesi’nde prefabrik bir evde eşi ve çocuklarıyla yaşayan A.K.’nin herhangi bir mağduriyet yaşamadığı ve eşinin ticari taksi şoförlüğü yaparak geçimini sağladığı belirtildi.

Ayrıca, valilik yanlış bilgilendirme konusunda uyarıda bulunarak, vatandaşların doğru bilgilere ve resmi açıklamalara güvenmeleri gerektiğini vurguladı. Sosyal medyada yayılan yanıltıcı bilgilerin gereksiz endişelere yol açabileceğini ve kamuoyunun dikkatli olması gerektiğini belirtildi.

Malatya Valiliği Resmi Açıklamasına Ulaşmak İçin Tıklayın

Related Posts

Odaları dinlendi, suç üstü yapıldı: Hastalardan para alan sağlık çetesi nasıl çökertildi?

İstanbul’un Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde görevli doktorların da aralarında bulunduğu ‘rüşvet’ soruşturması, sağlık sisteminde endişe verici bir tabloyu ortaya koydu. Aralarında profesör ve doçentlerin de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. Operasyonun detaylarına SÖZCÜ ulaştı.

ABD Başkanı Trump’a suikast tehditleri yönelten eski federal çalışan gözaltına alındı

ABD Başkanı Trump’a suikast tehditleri yönelten eski federal çalışan gözaltına alındı

5.000 yıllık Mısır kitabından insanlığa tüyler ürpertici uyarı

Mısır’daki bir mezarda keşfedilen 5.000 yıllık antik bir el yazması, medeniyetin sonuyla ilgili tüyler ürperten uyarılarda bulunuyor.

Ankara Üniversitesi’nden çok sayıda öğrenciye soruşturma

Ankara Üniversitesi, çok sayıda öğrenciye “Mevcut hükümeti protesto etmek” gerekçesiyle yeni soruşturma açtı.

Kuru kayısının satışı yasaklandı: Tüm raflardan kaldırılıyor

Malatya’da üretilerek ABD’ye ihraç edilen 352 kasa kuru kayısı için toplatma kararı verildi. Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi, Türkiye’den gönderilen ürünlerde sülfit kalıntısı bulunduğunu açıklayarak, tüketenler için önemli sağlık riskleri oluşabileceği uyarısında bulundu.

MHP’li Feti Yıldız, İmamoğlu duruşmasından rahatsız: ‘Maşallah, zılgıtlarla, alkışlarla…’

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘Akın Gürlek’ davasına ilişkin hakim karşısına çıktığı duruşmada; İmamoğlu’na yönelik destek sloganlarına ve alkışlarına tepki gösterdi.