Memurların saray yürüyüşüne barikat engeli

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Orhan Yıldırım, 8. Dönem Kamu Toplu Sözleşme sürecinin hakem heyetine kalmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu talep etmiş, randevuya geri dönüş yapılmaması halinde konfederasyonun genel merkezinden Cumhurbaşkanlığı’na yürüyüş yapacaklarını duyurmuştu.

Cumhurbaşkanlığı’ndan talep edilen randevuya yanıt verilmemesi üzerine çok sayıda konfederasyon üyesi, konfederasyonun Ziya Gökalp Caddesi’nde bulunan genel merkezi önünde bir araya geldi.

Polis ile yürütülen müzakereler sonrasında konfederasyon üyelerinin yürüyüşüne izin verilmedi. Konfederasyon üyelerinin Cumhurbaşkanlığı’na yürüme talebiyle bekleyişi sürüyor.

Related Posts

Gazze’de açlık felaketi: Bu yıl 206 kişi hayatını kaybetti

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Filistin Temsilcisi Rik Peeperkorn, Gazze’de insan yapımı bir kıtlık felaketinin yaşandığını açıkladı. Peeperkorn, Birleşmiş Milletler (BM) Cenevre Ofisi’nde düzenlenen haftalık basın toplantısında, yalnızca 2025 yılında …

Kırık kanatla sorunsuz iniş

ABD’de 62 yolcu ve 6 mürettebat taşıyan Boeing 737, kanadındaki flap parçası kırılmasına rağmen güvenli şekilde indi.

Resmî Gazete’de bugün (22 Ağustos 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (22 Ağustos 2025 Resmî Gazete kararları)

Erdoğan, ‘içme suyu sorununu kökünden çözeceğiz’ demişti… Baraj kurudu

Elazığ’da 2012’de temeli atılan ve “2040’a kadar içme suyu sorunu kalmayacak” denilerek tanıtılan Hamzabey Barajı, sadece 7 yıl içinde tamamen kurudu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Elazığ’ın su sorununu kökünden çözüyoruz” sözleriyle lanse edilen milyarlık proje, şehri susuz bırakırken, dev yatırımın plansızlık nedeniyle boşa gittiği yorumları yapıldı. Elazığ halkı şimdi susuzlukla, yetkililer ise eleştirilerle baş etmeye çalışıyor.

Napoli’den Victor Osimhen itirafı: 200 milyon

Napoli Başkanı De Laurentiis, PSG’nin Osimhen ve Kvaratskhelia için 200 milyon euroyu aşan teklifte bulunduğunu açıkladı.

Türkiye detayı… Zelenski şart koştu

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, güvenlik garantilerinin taahhüt edilmesi durumunda görüşmelerin Türkiye, İsviçre ve Avusturya’da yapılmasını teklif etti.