Özel’in sokağa çıkma çağrısına MHP’den tepki: Özgür Özel, darbecilerin papağanlığına soyunmuştur

Özgür Özel’in Asgari Ücret Açıklamasına MHP’den Tepki

T24 Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, açıklanan asgari ücrete ilişkin tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Artık sokağa çıkmanın ve hakkını almanın zamanıdır. Bir milyon kişi meydana iner rejim değişir. Ben meydana inip rejim değiştirelim demiyorum. Biz meydana inelim rejim zaten değişecek. Bir milyon kişi inip de erken seçim mitingi yaptığında o sandığı bizden kaçıramazlar. Hedef belli: bütün bir muhalefet. Erdoğan, dün gece milyonlarca AK Partili, MHP’li asgari ücretli seçmenini satmıştır.”

MHP Genel Sekreter İsmet Büyükataman, Özel’in bu açıklamasına sosyal medya hesabından sert bir tepki gösterdi. Büyükataman, Özel hakkında şu ifadeleri kullandı: “Cumhuriyet değerlerinden tam anlamıyla kopmuş olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı bir TV programında ‘Biz bir milyon kişi meydana inelim rejim değişir’ ‘artık sokağa çıkmanın zamanıdır’ gibi ifadeler kullanarak demokrasiden umudunu kestiğini ve iktidarı antidemokratik uygulamalarda aradığını bir kez daha itiraf etmiştir. Özgür Özel’in kullandığı bu ifadeler Cumhur İttifakı’nın ve millet iradesinin karşısında hezimete uğrayan yabancı başkentlerin ağzıdır.”

Büyükataman ayrıca, Özel’in Türkiye’yi demokrasi dışı uygulamaların karanlığına mahkum etmeyi planlayan emperyalizmin sözcülüğünü üstlendiğini belirtti. Özgür Özel’in milletin iradesine ipotek koymak isteyen darbecilerin papağanlığına soyunduğunu savundu.

CHP lideri Özel’e yönelik tepkisini sürdüren Büyükataman, Türkiye Cumhuriyeti’nin sokak tehditlerine boyun eğmeyeceğini vurguladı. Özgür Özel’in CHP’nin Cumhuriyet değerlerinden uzaklaştığını iddia eden Büyükataman, partinin Cumhuriyetimiz ile kavgalı olduğunu savundu.

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Ameliyat edilen Murat Çalık yeniden cezaevine gönderiliyor

Ameliyat edilen tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık yeniden cezaevine gönderiliyor.

FBI’ın Epstein raporu ortaya çıktı! Dünyanın en büyük istismar davasının üstü mü örtülüyor?

ABD Adalet Bakanlığı ve FBI’ın Trump yönetimi tarafından başlatılan soruşturması, Jeffrey Epstein hakkında yıllardır süren tartışmalar ile ilgili raporunu yayımladı. FBI’ın iddiasına göre; Epstein’ın tanınmış isimleri şantajla tehdit ettiği ya da suç …

İmamoğlu’ndan Özel’e açılan soruşturmaya “Sezai Karakoç” sözleriyle tepki: Tarihin azabından kurtulsalar, Tanrının gazabından kurtulamayacaklar

İmamoğlu’ndan Özel’e açılan soruşturmaya “Sezai Karakoç” sözleriyle tepki: Tarihin azabından kurtulsalar, Tanrının gazabından kurtulamayacaklar

Aydın Bozdoğan’da korkutan orman yangını

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde orman yangını çıktı. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahaleler sürüyor.

CHP Adana İl Başkanı Tanburoğlu: Zeydan Karalar’ı asla yalnız bırakmayacağız

CHP Adana İl Başkanı Tanburoğlu, “Zeydan Karalar’ı asla yalnız bırakmayacağız” dedi.

Gazeteci Timur Soykan gözaltına alındı

Gazeteci Timur Soykan, sosyal medya paylaşımları sebebiyle gözaltına alındı.