‘Tehlikeli ve yasaktır’ levhası konuldu! Çocuklar kokpite girip oyun oynuyor

Didim’deki Maki Yangınında Battıktan Sonra Kurtarılan Uçak Sahile Getirildi

Didim’de 14 Haziran 2024’te çıkan maki yangını sırasında müdahale eden Muğla Orman Müdürlüğü’ne ait uçaklardan biri, Bafa Gölü’nden su alırken saat 16.30’da battı. Bölgeye hemen polis, jandarma, itfaiye, sahil güvenlik ve UMKE ekipleri sevk edildi. Uçaktaki mürettebat için arama-kurtarma operasyonu başlatıldı.

3 mürettebat kurtarılırken, uçak tamamen batıp burun kısmının su aldığı tespit edildi. Uçak 14 metre derinliğe dalış timleri tarafından çıkarılarak Milas’a bağlı Kapıkırı Mahallesi’ndeki sahile teknelerle getirildi. Daha sonra vinç yardımıyla karaya çıkarılan uçağın ön kısmına ‘Uçak etrafına yaklaşmak tehlikeli ve yasaktır’ levhası yerleştirildi.

Uyarılara rağmen vatandaşlar uçağın önünde hatıra fotoğrafı çekmeye devam ederken, çocuklar ise kokpite girip oyun oynadı. Uçağın bölgeden ne zaman kaldırılacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Related Posts

Medya tarihinde bir ilk! SÖZCÜ TV’ye kapalıyken dahi ceza!

10 günlük karartmanın ardından bu gece 00.01’de açılan SÖZCÜ TV’ye bir ceza daha verildi. Medya tarihinde kapalıyken ceza alan ilk kanal oldu.

BM’den Afganların ülkesine zorla gönderilmesinin ‘acilen durdurulması’ çağrısı

BM İnsan Hakları Yüksek Komiserliği Afganların ülkelerine geri gönderilmesine ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk’ün de ifadelerine yer verildi. Türk, “Bölgedeki ülkeler, Afganistan’a geri dönüşlerin gönüllü, güvenli, onurlu ve uluslararası hukuka uygun olmasını sağlamalıdır.” ifadelerini kullandı.

Malatya’da Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Battalgazi’de husumetliler arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı, zanlılar kaçtı.

Süveyda’da Çatışmalar: 321 Ölü

Süveyda’da Bedevi Araplar ve Dürzi gruplar arasında yaşanan çatışmalarda 321 kişi hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanlığı Yat Yarışları Başlıyor

İkinci etap, 20 Temmuz’da Marmaris’ten başlayacak, Kıbrıs Barış Harekatı’na saygı duruşu.

Mete Gazoz aşkını ilan etti

2020 Tokyo Olimpiyatları’nda Türkiye’ye okçuluktaki ilk altın madalyayı kazandıran, 2024 Paris Olimpiyatları’nda bayrağımızı taşıyan Mete Gazoz, bu kez özel hayatıyla gündemde. Sosyal medyada sevgilisiyle paylaştığı romantik kare, kısa sürede yoğun beğeni aldı ve genç sporcunun özel yaşamına dair merakı artırdı.