Akademisyenler, Ülke TV’de Gündem Programına Konuk Oldu
Akademisyen Prof. Dr. Yusuf Özkır, Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ve Akademisyen Doç. Dr. Ali Arslan, dün akşam Ülke TV’de Arzu Yıldırım Şenlik‘in sunduğu ‘Gündem’ programına konuk oldu.
Konuklar, 2023 Genel Seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulunurken, ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak yer alan Sinan Oğan’ı unuttular.
OĞAN’I UNUTTULAR
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AKP’nin adayı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun altılı masanın adayı ve Muharrem İnce’nin Memleket Partisi’nin adayı olduğunu sıralarken, Sinan Oğan’ın ismini hatırlayamadı.
Programın ilerleyen dakikalarında ise Prof. Dr. Yusuf Özkır, internet üzerinden yapılan kısa bir araştırmayla unuttukları ismi bularak, “Sinan Oğan’mış” dedi.
NE OLMUŞTU?
Sinan Oğan, 14 Haziran 2023’te gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda ATA İttifakı’nın adayı olarak yarışmış, 28 Mayıs’taki ikinci tur seçimlerinde ise AKP’li Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemişti.
More Stories
Trump: Ukrayna ile nadir toprak elementleri anlaşmasını imzalayacağız
‘Cezaevinde 100 kişilik yer ayrıldı’ iddiası yalanlandı
CHP’li Başarır’dan AK Partili Zengin’e: Özlem hanım nereye, oy kullansanıza