Yunanistan’da sele teslim oldu! Pek çok yerde ciddi zararlar oluştu…

Yunan Devlet Televizyonu ERT’nin aktardığı bilgilere göre, dün özellikle Kiklad Adaları’nda görülen şiddetli yağış, bugün Orta Makedonya, Halkidiki, Girit Adası, Sakız Adası ve Oniki Adalar gibi bölgelerde de etkili oldu.

Yağış nedeniyle sel oluşan yollarda onlarca araç mahsur kaldı. Bu bölgelerde sel nedeniyle geniş çaplı maddi zarar oluştu.

Oniki Adalar’da, Sivil Koruma Biriminden vatandaşların cep telefonlarına, çarşamba akşamına kadar dikkatli olmaları yönünde uyarı mesajı gönderildi.

Halkidiki Yarımadası’nda ise fındık büyüklüğündeki dolu ve şiddetli yağmur, hayatı olumsuz etkiledi.

Related Posts

En güçlü tepkiyi Türkiye veriyor

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’nin Filistin politikaları hakkındaki iddiaların gerçeklerle asla bağdaşmadığını belirterek, “Türkiye’nin Filistinlilere yönelik desteğini siyasi saiklerle karalamayı ve kamuoyunu yanlış yönlendirmeyi hedefleyen bu girişimleri reddediyoruz” ifadesini kullandı.

‘O afişler büyük utanç’

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Samsun’da asılan afişlerde kullanılan “milletin adı Türkiye” sloganına tepki gösteren CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, sloganın İletişim Başkanlığı tarafından belirlendiğini söyledi.

Bilecik’te alevler büyük oranda kontrol altında

Bilecik Pazaryeri’nde ilçesinde anız yakılan tarlada başlayıp ormana sıçrayan yangın, büyük oranda kontrol altına alındı.

Elazığ’da Kaza: Kadın Hayatını Kaybetti

Elazığ-Bingöl karayolunda yolun karşısına geçmek isteyen kadına çarpan araç kadını öldürdü.

Ava giderken avlandılar… 12 milyonluk sahte eskort vurgunu

Denizli merkezli altı ilde, 4 Temmuz’da gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonuyla ilgili gözaltına alınan dokuz şüpheli daha tutuklandı. Sahte eskort ilanlarıyla dolandıran çetede toplamda 12 milyon liralık vurgun ortaya çıktığı öğrenildi.

Gazze’de Gıda Yardımına Saldırı: 73 Ölü

İsrail askerlerinin gıda yardımı için toplanan kalabalığa ateş açması sonucunda 73 kişi hayatını kaybetti.