3 hemşirenin cep telefonu ve cüzdanlarını çalıp, kredi kartıyla harcama yaptı

Adana’da Cep Telefonu ve Cüzdan Hırsızlığı Yapan Genç Tutuklandı

Adana’da hasta ziyareti bahanesiyle 1’i özel, 3 farklı hastaneye giren 18 yaşındaki Emirhan T., 3 hemşirenin cep telefonu ve cüzdanlarını çaldı. Çaldığı bir cüzdandaki kredi kartıyla 10 bin 500 lira harcama yaptığı belirlenen Emirhan T., polis ekipleri tarafından yakalandı. Tutuklanan Emirhan T., ifadesinde, “Güvenlik kamerasındaki kişi benim ancak hırsızlık yapmadım” dedi.

Olay, 7 Aralık’ta Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde meydana geldi. Hasta ziyareti bahanesiyle binaya giren Emirhan T., Radyoloji Bölümü’nde dolaşırken hemşire E.K.’nin içinde kredi ve banka kartları, kimlik, personel kimlik kartı ile 700 lira bulunan cüzdanı çaldı. Daha sonra diğer hemşirelerle karşılaşan Emirhan T., dikkat çekmemek için cerrahi maskeye ihtiyacı olduğunu belirtti ve maske aldı. Güvenlik kamerası o anları kaydetti.

Emirhan T., 12 Aralık’ta aynı yöntemle girdiği Balcalı Hastanesi’nde hemşire Z.S.Ç.’nin cüzdanını çalarak kredi kartıyla 10 bin 500 lira harcadı. Aynı şekilde 14 Aralık’ta Yüreğir ilçesindeki özel hastanede hemşire İ.Y.’nin cep telefonu ve bileğini çalan Emirhan T., kaçtı.

Hemşirelerin ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek Emirhan T.’yi tespit etti. Evine baskın düzenleyen polis, şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde suçlamaları reddeden Emirhan T., tutuklanarak adliyeye sevk edildi.

Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?


 
Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – 22 ay sonra gelen faiz indirimi gazetelerde böyle yankılandı: Piyasalar rahatladı

TIKLAYIN – 2024 yılı Cumhurbaşkanı Erdoğan için nasıl geçti?

TIKLAYIN – Fatih Terim transferi “Merhaba İmparator” diye duyuruldu

TIKLAYIN – Mehmet Y. Yılmaz | Asgari ücreti unutun, Kudüs’ün fethi yakın!

TIKLAYIN – Kamu vakfında naylon fatura skandalı; Aile Bakanı’nın eşi ve MHP’li Semih Yalçın’ın oğlu istifa ettirildi iddiası!

TIKLAYIN – Anket şirketleri yöneticileri yanıtladı: CHP neden oy kaybediyor?

TIKLAYIN – Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı, ocakta sigara fiyatlarına gelecek zam tahminini açıkladı

Related Posts

Ameliyat edilen Murat Çalık yeniden cezaevine gönderiliyor

Ameliyat edilen tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık yeniden cezaevine gönderiliyor.

FBI’ın Epstein raporu ortaya çıktı! Dünyanın en büyük istismar davasının üstü mü örtülüyor?

ABD Adalet Bakanlığı ve FBI’ın Trump yönetimi tarafından başlatılan soruşturması, Jeffrey Epstein hakkında yıllardır süren tartışmalar ile ilgili raporunu yayımladı. FBI’ın iddiasına göre; Epstein’ın tanınmış isimleri şantajla tehdit ettiği ya da suç …

İmamoğlu’ndan Özel’e açılan soruşturmaya “Sezai Karakoç” sözleriyle tepki: Tarihin azabından kurtulsalar, Tanrının gazabından kurtulamayacaklar

İmamoğlu’ndan Özel’e açılan soruşturmaya “Sezai Karakoç” sözleriyle tepki: Tarihin azabından kurtulsalar, Tanrının gazabından kurtulamayacaklar

Aydın Bozdoğan’da korkutan orman yangını

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde orman yangını çıktı. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahaleler sürüyor.

CHP Adana İl Başkanı Tanburoğlu: Zeydan Karalar’ı asla yalnız bırakmayacağız

CHP Adana İl Başkanı Tanburoğlu, “Zeydan Karalar’ı asla yalnız bırakmayacağız” dedi.

Gazeteci Timur Soykan gözaltına alındı

Gazeteci Timur Soykan, sosyal medya paylaşımları sebebiyle gözaltına alındı.