CHP’li İsmail Yavan Trafik Kazası Geçirdi

CHP Zonguldak eski İl Yönetim Kurulu üyesi İsmail Yavan trafik kazası geçirdi

CHP Zonguldak bir önceki dönem İl Yönetim Kurulu üyesi ve Çaycuma ilçesinde av bayii işleten İsmail Yavan, trafik kazası geçirdi. Edinilen bilgiye göre kaza, Çaycuma- Bartın kara yolunda meydana geldi. Bir önceki dönem CHP Zonguldak İl Yönetim Kurulu üyesi olan İsmail Yavan, kendine ait olan 06 CPH 567 plakalı aracıyla Çaycuma’dan Bartın yönüne seyir halinde gittiği esnada ÇAY-BEL’e dönüş yaptığı sırada Bartın yönünden Çaycuma istikametine giden ve henüz sürücüsü öğrenilemeyen 81 AED 811 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle otomobil yoldan çıkarak şarampolde durabildi. İsmail Yavan, kazadan burnu kanamadan şans eseri kurtuldu. Olay yerine daha sonra 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, İsmail Yavan’a olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra tedbir amaçlı hastaneye kaldırdı.

Detaylar için tıklayınız

Related Posts

Belediye Başkanı kötü haberi verdi: ‘Ciddi tehlike, 90 günlük suyumuz kaldı!’

Yozgat’ta kurak geçen kış ve ilkbahar dönemleri, baraj, gölet ve yeraltı sularında ciddi çekilmelere neden oldu. Belediye Başkanı Arslan “Musabeyli Barajı’nda su seviyemiz yüzde 12’ye düştü. Bu, en fazla 3-4 aylık su anlamına geliyor. Geçmişe kıyasla suyun yarısını alabiliyoruz. Bu, Yozgat için ciddi bir susuzluk tehlikesi”

PKK’nın silah bırakması sonrası Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik telefon görüşmesi

PKK’nın silah bırakması sonrası Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik telefon görüşmesi

Güney Kore’de eski Devlet Başkanı Yoon’un evine baskın: 2023’teki askerî soruşturmaya müdahilliği araştırılıyor

Güney Kore’de eski Devlet Başkanı Yoon’un evine baskın: 2023’teki askerî soruşturmaya müdahilliği araştırılıyor

İmamoğlu’ndan Ümit Özdağ’a teşekkür: Yaşadığım sürece dair hem insani hem hukuki bir duyarlılıkla yanımda oldu

İmamoğlu’ndan Ümit Özdağ’a teşekkür: Yaşadığım sürece dair hem insani hem hukuki bir duyarlılıkla yanımda oldu

Mardin’de bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Mardin’de iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Tuncer Bakırhan’dan Süleymaniye’de ‘önemli konuşma’ değerlendirmesi: ‘Cumhurbaşkanı’nın hepimizi sarsan bir söylem kullanmasını ümit ediyorum’

Terör örgütü PKK’nin silah bırakma töreni için Süleymaniye’ye giden DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in 12 Temmuz Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli bir açıklama yapacağına ilişkin söylemini değerlendirdi. Bakırhan, “Ben Sayın Cumhurbaşkanı’nın gerçekten hepimizi sarsan bir söylem kullanmasını kendi adıma ümit ediyorum. Aynı zamanda AK Parti hükümetinin de yeni bir hikaye yazması lazım” ifadesini kullandı.